Vičar v lovu na svoj prvi KO

Matjaž Vičar je na WFC 22 v borbo prišel kot favorit, potem ko je v ACB vknjižil zelo odmevno zmago, toda domači teren mu ni prinesel prednosti. Kot se v MMA rado dogodi, je bil soočen z menjavo nasprotnika v zadnjih tednih pred borbo, a kljub vsemu so navijači odkrito pričakovali zmago, pa tudi Vičar je bil v prednosti glede na izkušnje.

Toda ni se izšlo po željah, čečenski borci že od nekdaj slovijo kot izredno trdoživi, Vičar je moral priznati poraz že v prvi rundi. Domači borec si leto 2018 ne bo zapomnil po uspehih na športnem področju, a tudi porazi so del grajenja karakterja in še kako pomemben del pri razvoju borca. Tisti najboljši se iz porazov naučijo največ in Matjaž bo že kmalu imel priložnost vsem pokazati v katero kategorijo sodi.

Na WFC 23: Uprising se bo Vičarjev negativni niz trudil podaljšati Carlo Vinci. Italijanski borec, ki bi moral debitirati že na prejšnjem dogodku, a je borba zaradi poškodbe nasprotnika odpadla, je medtem že opravil svoj debi med profesionalci ter vknjižil prvo zmago.

Vičar proti Vinciju, povratek slovenskega borca, ali nadaljevanje niza Italijana? Slovenec je odločen, da prekini negativen niz ter ob tem morda vknjiži tudi prvi KO v svoji karieri. Z močno podporo z tribun bo vsekakor lažje, zato pridite 17. februarja v Halo Tivoli in podprite domače borce.

 

Comments

GO BACK