Slovensko obarvana težka kategorija na WFC 23

Video

Haris Aksalič ne bo edini slovenski težkokategornik na prihajajočem dogodku v Hali Tivoli, kjer bodo lahko gledalci uživali v desetih borbah. V večeru, ki bo ponudil MMA, boks in K-1, se bosta med seboj pomerila tudi Luka Podkrajšek in Tadej Dajčman.

Podkrajšek, ki je v MMA presedlal iz rokometa, se je na prejšnjem eventu domači publiki predstavil v dobri luči, predvsem je bil v ospredju njegov borbeni duh, ki nasprotniku ni dovolil presenečenja.

″Sam ne kalkuliram, v ring se grem stepst,″ je bil direkten Podkrajšek glede napovedi pred borbo na majskem dogodku. Borec, ki ima trenutno perfekten niz dveh zmag brez poraza (ob tem ima še dve amaterski zmagi), bo tokrat pesti prekrižal s slovenskim borcem, nekdanjim karateistom Tadejem Dajčmanom. Mladi Štajerec je prav tako šele na začetku svoje profesionalne poti, nastop na WFC 23: Uprising bo namreč njegov debi na najvišjem nivoju.

Podkrajšek do sedaj še ni bil poražen, njegov ''pretepaški'' stil pa bo prav gotovo izziv za Dajčmana, ki ima podlago v borilnih športih, kjer je v karateju dosegel kar nekaj renomiranih rezultatov na mednarodnih prizoriščih. Vsekakor že sama kilaža borcev zagotavlja energijsko bombo v ringu, kajti že en dobro odmerjen udarec lahko nasprotnika položi na tla in predčasno konča borbo.

 

Video

Comments

GO BACK