Slovenski MMA dobiva tudi težko kategorijo

Pred leti je bil uspeh dobiti slovenskega borca za borbo v težki kategoriji, kjer so v WFC prevladovali tujci. Na WFC 23 pa bodo gledalci lahko uživali v spopadu dveh orjakov slovenskih korenin. Luka Podkrajšek, ki je debitiral na WFC 22, se bo pomeril z Tadejem Dajčmanom, za katerega bo to debi med profesionalci.

Podkrajšek, ki v štirih nastopih še ni doživel grenkobe poraza, a sta bile dve doseženi na amaterski ravni, je svoj debi v WFC okronal z zelo prepričljivo zmago nad Azabom, ki ga je predčasno zaključil z tehniko davljenja in na vsesplošno navdušenje v dvorani poskrbel za nov veter na slovenski borilni sceni. Borec, ki izredno velik pomen daje lokalni pripadnosti, bo tokrat izzval Tadeja Dajčmana.

Ogled dvoboja, ki bo zagotovo poskrbel za dvig temperature v dvorani, si lahko zagotovite z nakupom kart na vseh pooblaščenih prodajnih mestih po Sloveniji in na Eventim.si. Kvaliteten nabor borb in kar nekaj neposrednih rivalstev zagotavlja večer poln akcije in razburljivih trenutkov.   

 

 

 

 
 
 

 

 

Comments

GO BACK