Še 2 dni do vojne v Tivoliju

Video
Le nekaj več kot 48 ur nas še loči do večera spektakularnih borb v ljubljanski Hali Tivoli, ki bo gostila WFC 23: Uprising. V nedeljo zvečer bo legendarna dvorana, hram slovenskega športa, še enkrat več prizorišče napetih spopadov pogumnih bork in borcev.
 
Dvajset fantov in dve dekleti se bodo pomerili za čast in slavo v različnih borilnih športih. Na 23. izvedbi WFC bo prevladoval MMA z devetimi borbami, v večeru, ko bo okronan nov prvak velterske kategorije. Za naslov se bosta pomerila nekdanji prvak in kralj kategorije do 77 kilogramov, Ivica Trušček, katerga bo izzval Arber Murati iz Albanije.
 
Skozi celoten večer bodo gledalci v dvorani in pred malimi ekrani lahko spremljali kopico Slovencev, ki so tokrat prevzeli primat in prihajajo v Tivoli odločni, da zmage ostanejo doma. Poleg MMA borb boste gledalci lahko uživali tudi v boksarskem dvoboju z Aksaličem v glavni vlogi, medtem, ko bo kikboks borba med Porčičem in Derbalom prava poslastica nedeljskega borilnega večera v Ljubljani.
 
Tisti, ki si še niste zagotovili svoje vstopnice to še lahko storite na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na Eventim.si. Ne pozabite se nam pridružiti že jutri ob 18:00 na uradnem tehtanju borcev v Radisson Blu Plaza Hotelu v ljubljanskem BTC.
 

Video

Comments

GO BACK