Radisson Blu Plaza Hotel postal uradni partner WFC

Video

Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana je postal uradni partner WFC in dogodka WFC 23: Uprising, ki ga bo 17. februarja gostila ljubljanska Hala Tivoli. S tem WFC nadaljuje svojo predanost ponuditi svojim borcem najboljše pogoje za dosego njihovih rezultatov in ciljev.

Radisson Blu Plaza Hotel je prvi hotel v poslovnem in trgovskem središču BTC City. Bivanje v Radisson Blu Plaza Hotelu nudi gostom edinstveno izkušnjo mirnega in udobnega počitka, produktivnega delovnega okolja ter premišljene in dovršene gostinske ponudbe. Hotel kategorije štiri zvezdice s svojo moderno zasnovo, sodobnimi konferenčnimi dvoranami, osebnim pristopom ter odlično lokacijo, ki gostom omogoča velik izbor zabavnih in sprostitvenih aktivnosti v neposredni okolici.

Hotel bo nudil svoje storitve in udobje borcem, ki bodo nastopili na dogodku WFC 23: Uprising, 16. februarja pa bo v prostorih hotela tudi uradno tehtanje vseh nastopajočih.

Kliknite tukaj za več informacij o hotelu in možnostih nastanitve.

Vabljeni na WFC 23: Uprising, karte so že v prodaji na vseh pooblaščenih prodajnih mestih po Sloveniji in na Eventim.si.

 

Video

Comments

GO BACK