Nepopustljivi Anastasov se vrača v ring!

Dalibor Anastasov je bil pred leti med prvimi, ki so pričeli tlakovati pot prostim borbam v Sloveniji, borec, ki je ob prehodu iz vale tuda naredil ogromen prispevek v dojemanju športa in ga odprl množicam ter mladim, katerim je bil vzor s svojim neprizanesljivim pristopom. Njegov neizprosen stil ni nikogar puščal ravnodušnega, sam pa se je praktično na vrhuncu moči umaknil iz luči javnosti.

Desetletje po zadnjem nastopu pred polnim avditorijem Tivolija na WFC 8, se Anastasov vrača željan krvi. Borec, ki je edini prizadejal poraz nekdanjemu velterskemu prvaku Ivici Truščku, tokrat prihaja v ring v povsem novi vlogi.

Izkušeni borec se je bremenu dolge pavze odločil suvereno postaviti naproti ter je že popolnoma vpet v trenažni proces in pripravo na borbo. Kdo bo se bo zoperstavil legendarnemu slovenskemu borcu ostaja še skrivnost, a že sam povratek Anastasova je zagotovilo za še en napet večer borb v Tivoliju.

WFC 23 se 17. februarja vrača v Ljubljano, več o borcih in spopadih med njimi pa v prihajajočih tednih na uradni strani WFC ter spletnemu portalu Siol.net.

 

Comments

GO BACK