Neji se ponuja priložnost življenja

Članica kluba MMA Ljubljana, 19-letna Neja Uranič, v prihodnjih dneh potuje v Južno Afriko, kjer bo kot prva slovenka v zgodovini sodelovala v MMA resničnostnem šovu. Največja afriška borilna organizacija EFC bo pričela s snemanjem šova, ki bo v celoti promoviral ženski MMA.

Neja, ki se bori v peresni kategoriji, bo svojo priložnost lovila v družbi udeleženk z vsega sveta, ki bodo pred seboj imele samo en cilj in to je postati najboljša v svoji kategoriji. Sodelovanje v šovu pa ji ne zagotavlja samo finančne nagrade, temveč bo Uraničeva z uspešnim nastopanjem lahko izzvala tudi aktualno prvakinjo EFC, Amando Lino (4-0-1) iz Južne Afrike.

Varovanka enega najizkušenejših slovenski borcev, Bojana Kosednarja, stopnjuje svoje priprave v domači dvorani, z ciljem, da v J. Afriko pride v življenjski formi. Te dni je Neja pridobila tudi vizo za odhod na južno poloblo in že odšteva dneve do odhoda. 

WFC bo Nejino pot in dogajanje v šovu budno spremljal, tako, da lahko v naslednjih tednih pričakujete ekskluzivne novice iz njenega kampa ter mlado borko podprete pri njenih ciljih postaviti slovenski ženski MMA na svetovni zemljevid.

 

Comments

GO BACK