Murati za zmago pripravljen tudi umreti v ringu

Video

Po eksplozivni zmagi na WFC 22, tokrat Arber Murati prihaja odločen vzeti naslov prvaka v velterski kategoriji, kjer ga čaka epski spopad z bivšim prvakom Ivico Truščkom.

Murati, ki je na začetku svoje kariere nastopil na WFC Challengers, se je skozi leta treningov in odrekanja izprofiliral kot eden najboljših borcev na italijanskih tleh. Član kluba Warriors team Verona, sicer po rodu Albanec, prihaja na WFC 23: Uprising odločen, da postane nov prvak. ''Truščka kot borca izredno spoštujem, navsezadnje ima za sabo ogromno težkih borb, a tokrat bo imel pred seboj preveliko oviro,'' je neposreden Murati.

''Lahko mi odtrga roko, nogo, celo glavo, ampak pas bo moj!'', nadaljuje v svojem stilu. 27-letnik je pripravljen žrtvovati vse, samo, da iz Ljubljane odnese tako želeno lovoriko. ''Ivici obljubljam borbo na katero ni pripravljen. Pas bo moj, raje umrem v ringu, kot, da ne izpolnim svojih sanj! Osem let profesionalne kariere sem čakal na ta trenutek, naredil bom vse, da postanem prvak.''

Besede, ki zagotavljajo peklensko borbo na vse ali nič, na koncu katere bo samo en pogumni mož dvignil roke visoko v zrak. Ali bo to Arber Murati bo jasno 17. februarja, ko bomo na WFC 23: Uprising lahko spremljali 12 borb v različnih kategorijah.

Karte za dogodek so v prodaji na vseh pooblaščenih prodajnih mestih po Sloveniji in na Eventim.si.

 

Video

Comments

GO BACK