Krušič v lovu na novo zmago na WFC 23

Rok Krušič, mladenič iz Ljubljane bo na WFC 23: Uprising izzval Italijana Carla Vincija ter hkrati debitiral v WFC. 

Krušič, ki je obe svoji zmagi dosegel s pomočjo tehničnih prijemov, velik poudarek daje jiu-jitsuju, kjer je v zadnjih letih naredil skokovit preskok. Treningi, ki jih obiskuje v ljubljanski Gracie Barra, kjer treninge vodi Carlos Maia, mu vsekakor koristijo kot dobra osnova za MMA, kjer je potrebno vse veščine združiti v eno. Pred nastopom na WFC 23 mlajši izmed bratov Krušič večji poudarek daje tudi borbi v stoje, kjer ima prav gotovo še rezerve. A Ljubljančan je prepričan, da bo napredek pokazal že 17. februarja v ljubljanski Hali Tivoli, kjer mu bo nasproti stal še en WFC debitant, Carlo Vinci.

Carlo Vinci, ki je imel dogovorjeno borbo že na WFC 22, a je bila zaradi poškodbe nasprotnika odpovedana, je konec lanskega decembra doživel svoj profesionalni MMA debi na dogodku Italiji. V Ljubljano prihaja z zmago na svojem kontu, in željo, da nadaljuje v tem ritmu. Član ekipe Warriors Team Verona je še eden v nizu perspektivnih borcev iz Italije, ki v WFC prihaja željan dokazovanja. Večkratni italijanski prvak v grapplingu bo vsekakor hud izziv za mladega Slovenca, tako, da lahko publika pričakuje napeto borbo, kjer bosta oba borca grizla do zadnjih atomov moči.

Pridružite se nam 17. februarja v Hali Tivoli na že 23. dogodku WFC! Karte so naprodaj na vseh pooblaščenih prodajnih mestih po Sloveniji ter na Eventim.si.

 

Comments

GO BACK