WFC prebuja Slovenijo

Video

Po krajšem premoru se WFC vrača v Slovenijo, tja kjer se je zgodba pred več kot desetletjem tudi začela. Legendarna Hala Tivoli, hram slovenskega športa, bo gostila 22. izvedbo WFC gala večera, ki bo gledalce navduševal skozi 11 napetih borb. Borci se intenzivno pripravljajo na prihajajoči dogodek, kar lahko skozi priložen video vidite tudi iz primera mladega Roka Oslakoviča, novega slovenskega upa mešanih borilnih veščin, ki bo tokrat imel svoj krstni nastop med profesionalci.

Na borilnem spektaklu bodo slovenski borci najštevilčnejši, skupek izkušenih in preverjenih gladiatorjev pa bodo dopolnjevali mladi, prespektivni borci. V borbi večera se bosta pomerila aktualni prvak v srednji kategoriji, Svetlozar Savov, ki mu bo naslov skušal odvzeti eden pionirjev tega športa, Pele Landi iz Brazilije. V WFC ring se vrača priljubljeni Črnogorec, Vaso Bakočević ter po dolgem premoru tudi Lemmy Krušič, ki ga bo izzval nevarni Darko Banović.

Spektakel je zagotovljen in 19. maja vse poti vodijo v Tivoli! Zagotovite si vstopnico v predprodaji na Eventim.si in pooblaščenih prodajnih mestih po vsej Sloveniji.

 

Video

Comments

GO BACK