V WFC se vrača najboljši ''cutman'' leta 2018

Video

WFC že od same ustanovitve dalje daje bistven poudarek na varnost in zdravje borcev, ki sodelujejo na dogodkih pod okriljem organizacije. Sodniške in zdravniške ekipe, ki soustvarjajo prireditve in skrbijo za visok nivo, so v samem svetovnem vrhu mešanih borilnih veščin.

Tokrat lahko ponosno objavimo, da bo za borce na WFC 23: Uprising med drugim skrbel Angelo Tarantini, ki je bil po izboru IMMAF izglasovan za najboljšega ''cutman-a'' v letu 2018. Mednarodno združenje MMA organizacij, ki je minuli mesec v Bahrajnu podelilo nagrade za leto 2018 je Italijana uvrstilo na prvo mesto.

Tarantini, sicer tudi Muay Thai trener, je bil del ekipe že na WFC 22 minulo pomlad, tokrat pa se v Ljubljano vrača z prestižnim nazivom, ki ima visoko veljavo v svetu borilnih športov. Izkušen cutman, ki sodeluje z nizom uveljavljenih promocij, je v zadnjih letih nadgrajeval svoje znanje in ga v okviru izobraževalnih seminarjev širil po svetu. ˝Sam vedno poudarjam pomen in nujnost prisotnosti izkušenih profesionalcev ob ringu, ki znajo poskrbeti za borce. Marsikatera organizacija se tega ne zaveda, a ob tem borce izpostavlja velikim tveganjem. Potrebno je vedeti, da je v našem športu kar 80% vseh poškodb povezanih s poškodbami rok, zato je pravilno bandažiranje izjemnega pomena,˝ sporoča Tarantini.

Za borce, ki bodo del spektakla 17. februarja v Ljubljani, bo torej poskrbljeno na svetovnem nivoju, kar pomeni, da bodo imeli še en razlog več, da se pokažejo v najboljši luči. Bodite del šova tudi vi in se nam pridružite na WFC 23: Uprising v ljubljanski Hali Tivoli. Več informaciji o prodaji kart pa sledi že kmalu.

 

Video

Comments

GO BACK