NAMMAN MUAY - najboljša izbira tudi v najhujših situacijah

Video

Zgodba o Namman Muay

Skrivnost elitnih borcev

Ste se kdaj vprašali »kako zmorejo?« Borbe, treningi ter vsi napori in poškodbe? Vsak dan? Le kje leži skrivnost?

Tajski boks je že stoletja nacionalni šport na Tajskem. Fizični napori, ki se pričakujejo od elitnih tekmovalcev, se z leti povečujejo.

Krema in olje Namman Muay je skrivnost vseh borcev  po svetu. Z več kot 80 letno tradicijo sta nepogrešljiv del prav vsake borbe! Prav nič drugače ne bo to nedeljo v zakulisju  Hale Tivoli na WFC spektaklu, saj se je izdelek zaradi svoje izjemne učinkovitosti in edinstvenosti bliskovito razširil tudi na ostale borilne discipline, ter druge športe. Tako vam lahko zatrdimo, da ni borca, kateri se ne bi dodatno zaščitil še z oljem ali kremo NAMMAN MUAY.

 

Kaj je Namman Muay?

Namman Muay je ena izmed najbolj varovanih tajskih skrivnosti, ki je bila do nedavnega dostopna le izbranim športnim profesionalcem

Prevedeno iz tajščine:

“Namman” > Mazivo
“Muay” > Boks
“Namman Muay” > boksarsko mazivo

Zgodba sega vse v leto 1930, kjer je farmacevt Thongtos Intratat in sloviti boksarski trener, ves čas vneto iskal načine kako bi svojem boksarjem olajšal ekstremne fizične napore in nevarnosti, ki jih prinašajo boksarski dvoboji. Tajski boks je namreč za telo izjemno zahteven šport in mnogo borcev zaključi tekmovalno kariero zelo zgodaj. Thongtos se je tega dobro zavedal in s svojim zanimanjem do tradicionalnih Tajskih zelišč, je za svoje tekmovalce skušal ustvariti edinstveno kombinacijo lokalnih Tajskih zelišč, ki bi poskrbela, da bi njegovi boksarji bili ustrezno zaščiteni pred morebitnimi nezgodami, ki jih prinaša krut šport tajskega boksa, Taka mešanica bi zagotovila, da je borec ogret še preden vstopi v ring. Efekt pa bi moral trajati še dosti časa po borbi, da bi omogočil hitrejšo regeneracijo. Tako je najprej nastal liniment t.i. Tajsko olje Namman Muay, ter kasneje še zdaj bolj popularna Tajska krema Namman Muay, katera se takoj vpije, ima prijeten vonj po Tajskih zeliščih, in seveda takojšnji učinek po nanosu.

Namman Muay izdelki so na voljo kot originalni liniment ali krema, najdete pa jih lahko v lekarnah in specializiranih trgovinah širom Slovenije.

 

Katere so 3 glavne lastnosti izdelkov Namman Muay?

  1. Lajša mišično utrujenost, ki je posledica starosti ali pretreniranosti

  2. Izboljša gibljivost sklepov, ki so posledica slabega drže pri delu

  3. Ponuja olajšanje tudi v najbolj ekstremnih situacijah - tudi takrat ko vse ostale “žavbe” izzvenijo

Praktično ne boste našli podobnega izdelka na tržišču, ki bi znova in znova opravičil svojo učinkovitost, tako s strani najboljših borcev, kot ostalih športnikov ter drugih posameznikov že skoraj sto let.

 

Kdaj uporabimo Namman Muay?

Za uporabo Namman Muay ni potrebno, da ste profesionalni športniki, ali mojstri bilo katere borilne veščine. Namman Muay dnevno uporabljajo tudi vsakdanji ljudje. Namman Muay vmasiramo:

  • pred in po športni aktivnosti

  • za lažje gibanje, boljšo gibljivost sklepov

  • preprečitev mišične utrujenosti

  • za boljšo regeneracijo

 

Komu je Namman Muay namenjen?

Lahko se pohvalimo z resničnimi rezultati in pozitivnimi povratnimi informacijami, s široko populacijo. Praktično brez konkurence! Primerna za vsakega posameznika, ki ljubi šport, sprehode v naravo, kolesarjenje, tek, tenis, fitnes.. kot tudi kot že zgoraj omenjeno; da je NAMMAN MUAY najboljša izbira tudi v najhujših situacijah - svetuje se vsem profesionalnim športnikom. Poslužujejo se ga tudi osebe med nami, ki se ukvarjajo z najbolj zahtevnimi poklici kot so: gasilci, gradbeniki, vojska, ter ostali fizični delavci, ki opravljajo monotono in ponavljajoče delo ali sedijo ure in ure za računalnikom.

 

Kdaj kupiti kremo in kdaj olje?

  • krema Namman Muay ima takojšen učinek in je nepogrešljiv izdelek v vaši domači lekarni

  • ne pušča mastnega leska

  • se hitro vpije

  • ima prijeten vonj po tajskih zeliščih

  • primerna že, kadar se podate na svoj najljubši hrib, sprehod, tek, fitnes,..

  • ali regeneracijo po sami vadbi, treningu,...

  • olje pa uporabite kot dodatek, ali obvezno, če ste fizično aktivni več ur

  • tečete maratone, trenirate borilne veščine, ali več ur delate fizično naporno delo

  • olje omogoča daljšo masažo, ampak je nemastno

 

Prepričajte se sami na uradni spletni strani izdelkov Namman Muay

 

 

Video

Comments

GO BACK