Mury za slovo napada Chorchypa

Video
Mourad Derbal je za WFC 23 najavil svoje slovo od profesionalnega športa in bo poslovilno borbo oddelal proti Denisu Porčiču - Chorchypu.
 
Zadnja Muryeva borba bo tudi zadnja borba po K-1 pravilih v WFC, ki se s tem dogodkom poslavlja od klasičnega ringa ter napoveduje prihod kletke. To pa ni edina napoved, ki jo prinaša prihajajoči dogodek v Hali Tivoli, kajti tudi Derbal ima še kako neposredno sporočilo za svojega nasprotnika.
 
''Mojemu nasprotniku bo izredno težko. Dobro sem pripravljen in obljubljam borbo do konca. Navsezadnje me je tega naučilo življenje.'', Porčiču sporoča Derbal, katerega je pot iz rodne Alžirije vodila v Slovenijo pred skoraj dvajsetimi leti.
 
Danes sta poti obeh nasprotnikov zelo podobni. Oba vodita svoj klub, kjer trenirajo maldi nadebudni borci, kot tudi rekreativci, ki so našli svoj jaz v svetu borilnih veščin. Le tega je prav gotovo našel in ga živi Derbal, ki je celo svoje življenje posvetil športu. Po borbi z Chorchypom napoveduje slovo od aktivnega udestvovanja v športu, ki ga je izoblikoval kot osebo.
 
Pridite podpreti svojega favorita na WFC 23: Uprising, ki vam ponuja še 10 drugih atraktivnih borb. Vstopnice lahko kupite na pooblaščenih prodajnih mestih po Sloveniji ter na Eventim.si.
 

Video

Comments

GO BACK