Anastasov v pričakovanju povratka

Na začetku novega tisočletja, ko se je MMA prebijal na sceno tudi v Sloveniji, je bil Dalibor Anastasov eden najbolj zanimivih in eksplozivnih borcev v regiji. Njegove borbe so dvigovale gledalce iz sedežev medtem, ko si je sam ustvaril sloves finišerja, borca, ki svoje borbe rešuje predčasno kot po tekočem traku.

Danes 37-letni Anastasov je debitiral na WFC 4, več kot 10 let nazaj, ko je v eni boljših borb v zgodovini organizacije premagal takrat novinca na sceni, danes pa vsem dobro poznanega Ivico Truščka, ki je kasneje tudi nosil šampionski pas v velterski kategoriji. 

Po dolgem premoru se legendarni borec sedaj vrača na WFC 23: Uprising, kjer bodo gledalci lahko spremljali njegovo borbo z Vitom Špicem. Mladenič, ki prihaja iz Štajerske, bo v Hali Tivoli doživel svoj debi v najboljši organizaciji v regiji. Špic bi sicer moral nastopiti že na WFC 22, a do dvoboja z Drmonjičem ni prišlo.

Špic, ki je skozi sicer zaenkrat kratko kariero med drugim treniral judo, boks in kickboks, se ni ustrašil izziva in prihaja v Ljubljano odločen pokazati česa je sposoben.

Ali je čas za novi val na slovenski borilni sceni bomo izvedeli 17. februarja, ko se WFC vrača v svoj dom. Bodite z nami tudi vi in si zagotovite svoje vstopnice na pooblaščenih prodajnih mestih po Sloveniji ter na Eventim.si

 

Comments

GO BACK